Home   ›   Over ons

Over ons

Eurosense en Avineon zijn twee toonaangevende geo-ict bedrijven, die tijdens hun dagelijkse activiteiten bij klanten, de nood opgemerkt hebben aan een makkelijk toegankelijke, beheerbare en accurate 3D digital twin. Een dergelijke 3D digital twin vertrekt vanuit een gedetailleerde 3D geometrie van individuele gebouwen en constructies, en maakt het beheer van deze objecten mogelijk. De 3D geometrieën worden gecreëerd door Avineon, vertrekkende van brondata die hiervoor op maat ingewonnen werd door Eurosense, zoals LiDAR, stereobeelden en oblieke beelden.

Samen hebben Eurosense en Avineon reeds 3D modellen opgeleverd voor een groot aantal steden en gemeenten.

Eurosense

Eurosense heeft een jarenlange ervaring met het inwinnen van de hoogwaardige brondata en het modelleren van hoogwaardige stadsmodellen.

Eurosense is één van de toonaangevende bedrijven voor geodata en remote sensing in Europa, met hoofdkantoor in België. De groep werd opgericht in 1964 en heeft filialen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Slowakije, Polen, Bulgarije en Roemenië. Specialiteiten van Eurosense zijn onder meer: aerial imagery met hoge resolutie (tot 2 cm GSD), true orthofoto’s, airborne LiDAR, 3D-stadsmodellen, thermografie, , inventarisatie en gezondheidsanalyse van bomen, GIS-consultancy en andere geo-gerelateerde vragen. Meer informatie over het volledige dienstenaanbod van Eurosense kan gevonden worden op de website http://eurosense.com

Avineon

Avineon is een internationaal geo-ict bedrijf met kantoren in Europa, de Verenigde Staten, India en het Midden Oosten. Avineon heeft een jarenlange ervaring met het modelleren van hoogwaardige stadsmodellen in verschillende Europese landen, en beschikt over een gebruiksvriendelijke 3D beheeromgeving. Meer informatie over het volledige dienstenaanbod van Avineon kan gevonden worden op de website www.avineon.com.

Geïnteresseerd wat een hoogwaardig 3D-stads- of infrastructuurmodel voor U kan betekenen?